Återblick

Söndagen den 17 oktober 2010 var ett något decimerat jaktlag ute på Kilsbys marker i Visnums Kil för att försöka mota fram någon skjutbar älg – dubbelkalv, kviga eller stor tjur. När drevet startade var vi tre passkyttar och fyra i drevet, halvvägs in i såten kom det sju (7)  älgar som vände och gick bakåt i såten. Martin Kilsby anslöt till drevkedjan när dom passerade hans pass och då var vi bara två passkyttar men ibland räcker det för då kom han, 16-taggarn som drevkarlen Wilhelm Kilsby stolt visar upp på bilden.

Snart är det dags igen.

Roland Svensson

1 kommentar

  1. Kim Eriksson

    Återväxten av nya skyttar ser ut att vara på frammars.
    Kim.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Björneborgs JSK

Tema av Anders NorenUpp ↑