Hur blir jag medlem?

Sätt in avgiften (se nedan) på vårt bankgiro 388-8112 eller Swisha till 123614 66 33. Glöm inte att ange namn och personnummer på inbetalningen oavsett betalningssätt!

Vi behöver också övriga personuppgifter på våra medlemmar. När du betalat in medlemsavgiften vill vi ha namn, adress och personnummer skickat till oss. Dessa uppgifter är obligatoriska. Vi vill också ha era e-postadresser och mobilnummer då vi skickar ut information som våra medlemmar har nytta av via e-post.

Om ni löser ett familjemedlemskap räcker det att ange en av familjemedlemmarnas personnummer och namn vid betalningen men vi måste få in personuppgifter på samtliga i familjen som omfattas av medlemskapet för att det ska gälla.
Enklast är att maila samtliga uppgifter till Annelie: annelie.tyrelid@gmail.com men det går också bra att ringa Annelie på tel 070-341 22 90.  Det går också bra att kontakta Annelie om du har frågor kring medlemskapet.

Priser för medlemskap 2018
Ungdom: (upp till 20 år) 100 kr
Senior: 350 kr
Familjepris: 550 kr (föräldrar samt alla hemmavarande barn upp till 20 år) OBS att ungdomar skjuter gratis duvor (glöm inte att notera dem i avsedd pärm)!

Välkommen till oss som medlem!